Anledningar till varför du ska boka båtutflykt kurser eller kurs för kustskepparintyg

Att manövrera en båt kräver sin kunskap och erfarenhet. Du behöver veta hur alla funktioner fungerar, hur du navigerar till sjöss och vilken säkerhet och regler som råder på sjön. Boka därför en båtkurs oavsett om det är med syfte att kunna åka på båtutflykt med familjen eller om du vill köra båt som ett yrke. Nedan följer information om kustskepparintyg utbildning samt båtutflyktkurser i Stockholm.

Därför ska du ta kustskepparintyg eller boka båtutflykt kurser

När du tar ditt kustskepparintyg eller går en kurs för att öka dina kunskaper inom båtmanövrering kommer säkerheten att öka både för dig, dina medpassagerare och andra som befinner sig på sjön. För vissa båtar krävs det ett visst intyg eller certifikat, medan det för andra bara rekommenderas att gå en kurs för att lära dig mer om sjömanskap och säkerhet. Nedan följer några av de främsta delarna med att gå en båtutbildning.

När du bokar en kurs hos Navigationsgruppen får du chansen att lära dig både teoretiska och praktiska kunskaper av entusiastiska och kunniga personer. Utbildningsledarna har stor erfarenhet av livet till sjöss och har den kunskap som krävs för att lära ut den kursen just du valt att gå. Oavsett om du vill ta kustskepparintyg eller gå en kurs för att kunna åka på båtutflykt med familjen kommer du att få hjälp av väl anpassade utbildningsledare.

En stor fördel med att gå en båtkurs är att du inte bara får de teoretiska kunskaper som krävs för att röra sig ute till sjöss, utan också praktisk erfarenhet av att manövrera en båt. Efter avslutad kurs får du ett certifikat som bevisar att du klarat av utbildningen och som kan komma väl till hands för framtida jobb eller när du vill hyra båt.

Under kurserna får du lära dig att hitta på sjön med hjälp av sjökort och GPS, vilket är ett måste för att röra sig säkert på vattnet. Oavsett om det gäller en stor motorbåt eller en liten segelbåt kommer du också få de kunskaper som krävs för att manövrera just denna.

En av de bästa sakerna med att gå en båtkurs är att du får lära dig det du behöver veta om regler och säkerhet till sjöss. Detta gäller oavsett om du ska framföra en båt i yrket eller ta med familjen på en båtutflykt. Leta efter kurser till bra pris där du får lära dig allt du behöver veta om sjömanskap och säkerhet.

På Navigationsgruppen i Stockholm använder man sig av moderna båtar & lokaler för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning. Läs mer på webbplatsen för att ta reda på vilka båtmodeller som gäller för den kurs du planerar att gå och var utbildningslokalerna ligger placerade.

Så här registrerar du dig för en kustskepparintyg utbildning

Det är enkelt att boka en kurs! Det enda du behöver göra är att välja den kurs du vill gå och sedan välja det kurstillfälle som passar dig bäst.

Hitta båtutflykt kurser i Stockholm

Har du bestämt dig för att ta kustskepparintyg? Boka en kurs till låg kostnad hos Navigationsgruppen och gör drömmen till verklighet!