Instruktörer

Med stort engagemang, erfarenhet och relevant utbildning leder våra instruktörer dig genom din kurs hos oss.

Våra kursinstruktörer

Ombord hos oss på Safety & Navigationsgruppen är vi ett stort team av heltids – och timanställda instruktörer som guidar dig genom din kurs.

Samtliga av våra instruktörer som genomför våra  Safety och STCW-kurser har gedigna utbildningar inom sjöfarten, sjukvården och inom brand. Hos oss arbetar sjuksköterskor, brandmän och utbildade sjökaptener som delar med sig av sin egen kunskap och erfarenhet från sitt arbete. På så vis kan vi garantera dig en utbildning där du får uppdaterad och relevant kunskap att ta med dig i ditt eget yrke efter avslutad kurs.

Våra instruktörer som utbildar dig inom våra Navigationskurser brinner för skärgårdens båtliv och delar gärna med sig av egna erfarenheter från många års eget intresse och arbete i skärgården.

Hos oss hoppas vi att du ska känna dig välkommen och lära dig nya saker i ett tryggt och roligt sammanhang. Utbildning inom sjöfarten och båtliv är viktigt och vi vill bidra med att sprida kunskap för att ge dig en tryggare vistelse till sjöss!

Vi arbetar på Safety & Navigationsgruppen

Vill du komma i kontakt med oss? Vi är 14 heltidsanställda medarbetare i organisationen. Vi som presenteras här arbetar i huvudsak administrativt och ser fram emot att höra från dig om vi kan hjälpa dig med eventuella funderingar.

Helena Zetterberg

Queen

Patrik Holmqvist

Partner

Calle Ortner

Partner

Alexandra Nordvall

Ansvarig utbildningskoordinator

Peter Österman

Sälj & marknad

Axel Thomsen

Ekonomiansvarig