Konferera hos oss

Unika lokaler i en maritim miljö

En konferens utöver det vanliga

Centralt i Stockholm, i Frihamnen, finner du Stockholm Training Port. En helt unik anläggning med havet precis utanför dörren. Ombord finns åtta lokaler i olika storlek med kapacitet för upp till 120 personer. Flexibiliteten hos oss är stor, här skräddarsyr vi möten och events efter behov och önskemål.

Ofta blir man mer kreativ och arbetar mer effektivt bara genom att byta miljö så varför inte ta tillfället i akt och besöka oss på Safety & Navigationsgruppen och vår helt unika miljö?

Halvdagskonferens

Behöver ni ha ett möte och vill lämna kontoret en stund för att byta miljö? Då passar en halvdagskonferens hos oss perfekt. Vid bokning av halvdagskonferens ingår kaffe/te, fika med smörgås eller fikabröd och frukt.

Heldagskonferens

En hel dag i ny inspirerande miljö med sjöutsikt i centrala Stockholm, kanske i kombination med en aktivitet eller middag i vår vackra skärgård. Vid bokning av heldagskonferens ingår kaffe/te, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och frukt.

Skräddarsydda möten

Önskar ni ett eget upplägg så ordnar vi det – kontakta oss så sätter vi ihop ett paket som passar er.

Kontakt

Helena hjälper er med allt ni behöver inför er konferens, mingel eller event. Med lång erfarenhet från hotell och konferens som projektledare för stora arrangemang har hon koll på detaljerna och vet vad som krävs för ett givande arrangemang.

Exklusiva möten – M/Y ATALA

Ett av Sveriges vackraste fartyg, byggd på jaktvarvet i Saltsjöbaden 1916.

Ombord på ATALA hålls gärna viktiga möten och mindre representationsmiddagar, för upp till 10 gäster. ATALA är dessutom en av charterbåtar som är alldeles utmärkt för specialuppdrag som t.ex. filminspelning, uppvisningsfartyg och andra exklusiva arrangemang i Stockholms skärgård med omnejd.

Vi skräddarsyr ert arrangemang efter önskemål och behov.

Aktivera er genom utbildning

Kombinera er konferens med ny kunskap – garanterat ett uppskattat inslag hos personalen. Vi erbjuder utbildning inom HLR, brandsäkerhet, sjösäkerhet och navigation.

Upplevelser - Land, hav & luft

Öppet Hav är en trygg leverantör som sprider glädje och harmoni. De sitter på en unik plats mitt i Stockholm och med ett brett utbud så lovar de er en upplevelse utöver det vanliga.

Genomförandet av aktiviteterna och upplevelserna säkerställs genom att personalen, även kallade glädjespridare, genomför dem utan mellanhänder.

Öppet hav erbjuder allt från rib-turer i skärgården, roliga landaktiviteter, helikopterflygningar och segling.