Examination Maskinbefäl klass 8 – Stockholm

Om den här kursen

Här finner du examinationsdatum för att boka plats för att skriva provet som med godkänt resultat ger dig Examen i Maskinbefäl klass 8. Safety & Navigationsgruppen är av Transportstyrelsen godkända att i egen regi genomföra examinationen med våra egna examinatorer. Examinatorn övervakar och rättar provet på plats med var och en.

Observera att datumen för examination är för dig som har läst din kurs hos oss på Safety & Navigationsgruppen.

Kommande kurstillfällen:

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Maskinbefäl klass 8 är en yrkesutbildning som behövs för att framföra fartyg kommersiellt med en motorkapacitet över 405 kW (552 hk). Målbilden är att du ska få en övergripande bild om hur en båtmotor är uppbyggd och hur den fungerar.

Har du inte tagit kursen Maskinbefäl klass 8? Läs mer om kursen hos oss på Safety & Navigationsgruppen!

Kom väl förberedd och ta med dig legitimation.

Under skrivningen behöver du:

  • Penna
  • Sudd

Betalning av examinationen sker till Safety & Navigationsgruppen. Du mottager en faktura på avgiften i samband med skrivningen.

Vårt utbildningscenter hittar du i Frihamnen intill Gärdet i Stockholm. Härifrån utgår vi alltid om inget annat anges i din bokning.

Det finns möjlighet att värma matlåda på plats hos oss. Annars så erbjuder området runt Safety & Navigationsgruppen olika restauranger för lunch. I närheten finns även en välsorterad Ica-butik där du kan köpa enklare lunch eller mellanmål.

Vi bjuder på kaffe, te och frukt för att hålla energin på topp!

Är du intresserad av att läsa fler kurser tillsammans med oss efter examinationen? Utforska gärna vårt kursutbud för att finna din nästa kurs!

Kommande kurstillfällen:

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Vanliga frågor:

Fler kurser du kanske är intresserad av: