Seglarkurser i Stockholm och Kroatien

Navigationsgruppen och Dream Yacht Charter inleder samarbete 2021

Med start våren 2021 så erbjuder Dream Yacht Charter och Navigationsgruppen seglarkurser med utgångspunkt i Saltsjöbaden och Kroatien. I kombination med chartersegling kommer du att kunna utbilda dig samtidigt som upplever nya kulturer, underbara miljöer och skapar minnen för livet med erfarna skeppare och instruktörer.

Om Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter är en av världens ledande charteroperatörer med båtar på 60 destinationer världen över. Som pionjärer i branschen var vi först med att erbjuda segelkryssningar som ger alla möjligheten att segla och uppleva friheten till sjöss. Med Dream Yacht Charter kan du förverkliga dina seglingsdrömmar både med och utan skeppare.

 

– Vi är oerhört stolta och glada över vårt samarbete med Navigationsgruppen. Det är ett perfekt partnerskap där vi delar passion för hav och båtliv. Vi drivs av att göra det möjligt för fler att upptäcka friheten till sjöss. Navigationsgruppen har gedigen erfarenhet av att arrangera marina utbildningar så det känns oerhört bra att vi nu tillsammans kan erbjuda kurser av hög kvalité på våra båtar i Sverige och Kroatien. Säger Tina Elvroth Operations Manager för Dream Yacht Charter i Sverige.

Om Navigationsgruppen

Navigationsgruppen har lång erfarenhet av marina utbildningar och erbjuder kurser inom skepparexamen, kustskepparintyg, fartygsbefäl klass 8, förarintyg, maskinbefäl klass 8 samt privatutbildningar. De brinner för skärgårdens båtliv och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter.

-Vi är mycket stolta över vårt samarbete och ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med Dream Yacht Charter. Samarbetet innebär att vi nu även kan erbjuda seglingskurser med hög kvalité, både i Sverige och utomlands. Att göra detta med drivet från teamet på Dream Yacht Charter känns extra roligt säger Patrik Holmqvist delägare i Navigationsgruppen.

Läs mer om Kurserna nedan:

Lär dig segla i Stockholm

Lär dig segla i Kroatien